De gegevens van uw kind zijn de gegevens die op school van uw kind bekend zijn. Als deze gegevens niet kloppen, bijvoorbeeld de naam is verkeerd geschreven of de geboortedatum klopt niet, neem dan contact op met de administratie van de school.
U kunt dit aangeven bij contactgegevens. Bewerken en dan kiezen voor: Mag alleen naar huis.
Inschrijven betekent niet automatisch dat uw kind een plaats heeft. Als u op de naam van uw kind klikt kunt u de status van de inschrijving zien. Dit kan al meteen geplaatst zijn maar het kan ook wachtlijst zijn. Indien er wachtlijst staat ontvangt u enkele dagen voor de start van de activiteiten een mail of uw kind daadwerkelijk is geplaatst. De status is dan ook aangepast in dit overzicht. We werken met wachtlijsten om zoveel mogelijk kinderen aan 1 activiteit mee te laten doen. Indien er plekken vrij zijn kan uw kind voor een 2e activiteit geplaatst worden.
Het e-mailadres dat u op school heeft opgegeven is gekoppeld aan uw kinderen. Als u een ander e-mailadres gebruikt zijn uw kinderen niet zichtbaar. Bij twijfel welk e-mailadres op school bekend is kunt u dit navragen.